Katrinefoto – bryllupsfotograf trondheim »

Masthead header

Category Archives: Gravid

Kjære blogg (og du som leser den), du har vært nedprioritert siste halvår, men savnet! Her kommer et livstegn! Går det an å si “godt nyttår” den 20. januar?… Isåfall gjør jeg det!  Jeg er utrolig takknamlig og glad for 2011! Det ble mye jobbing på så mange måter, men nå er vi over “på […]

View full post »

Tenk så mye dere har i vente! Så mange øyeblikk! Nå er magen fotografert, -det er bare for babyen å komme… Lykke til! Til dere som går og venter på bilder fra meg: Hang in there. Jeg skal gjøre ventinga “verdt det”. Smil og blunk!

View full post »

Marte var hos meg i går! Gravid og smellvakker! Vi tok bilder av magen alene, Marte og magen, og Marte og magen og “magens far”. Mange fine blinkskudd ble det. Om ikke lenge får jeg gleden av å fotografere den lille som er inni der også. Gleder meg!! 

View full post »

Fortsettelse fra i går: “Home is where your story begins” Et skilt med denne teksten møtte meg da jeg kom inn døra til denne familien. Jeg syns den passet så godt å ha med på noen bilder. Ekstra godt liksom…. Jeg er som regel litt ekstra spent på å se babyen når jeg tidligere har […]

View full post »

Jeg har så mange fine bilder av denne magen!  Og ikke minst har jeg mange fine av hun som lå inni der! Jeg tenkte at jeg kunne vise frem disse nå, så får dere se mer av hva som var inni magen i morgen….. Ha en finfin dag videre!

View full post »