Katrinefoto – bryllupsfotograf trondheim »

Masthead header

Heidi og Espen | Bryllupsfotografering

Heidi og Espen kunne ikke valgt en bedre dato. Den 11. mai var en fantastisk nydelig dag! Sol fra klar himmel er ikke nødvendigvis en selvfølge, men Trondheim viste seg altså fra sin aller beste side da disse flotte musikerne gikk til alters.  Jeg fikk være flue på veggen under en flott vielse, med vakre musikalske innslag. Vi hadde en fin fotoshoot ved sjøen etterpå. Dette til tross for at jeg klarte å falle så lang jeg var i strandkanten (steinstrand) med dyrt fotoutstyr rundt halsen. Reaksjonsevnen er heldigvis inntakt, og selv om hele kroppen lå langflat så var kamera aldri i bakken. Det er med andre ord ikke alltid denne fotografen trenger å jobbe så hardt med å få folk til å le….. -Nok et stort GRATULERER til de nygifte, Heidi og Espen!