Katrinefoto – bryllupsfotograf trondheim »

Masthead header

Marte og Frank | Bryllupsfotografering Trondheim

Det har blitt 2014!!, -og etter en november og desember stappfull av jobbing, har jeg nå hatt en rolig start på nytt år. Jeg er utrolig takknemlig og ydmyk over å ha verdens beste jobb. Derfor; KJEMPESTORT takk til alle som booket meg i 2013! Uten dere, fine fjes, hadde ikke denne portrettfotografen hatt arbeid! Spesielt takk til alle brudeparene!

Tenkte at jeg skulle begynne å legge ut litt fra fjorårets sesong. Marte og Frank giftet seg i Tempe kirke den regnfulle dagen, lørdag 22. juni 2013. Etter å vært sammen med dette paret er det ikke vanskelig å skjønne at akkurat de to ønsker å leve livet sammen! Marte og Frank er mer enn kjærester. De er bestevenner . Sånne venner som bare vet hva den andre tenker før noe er blitt sagt. Det er mitt inntrykk! Jeg hadde gleden av å være med hele dagen. Det blir utrolig mange bilder når man fotograferer fra morgen til kveld, men her er altså et lite knippe. Ønsker du å se mer, klikk på slideshowet nederst. Fortsatt fin dag til alle!!