Katrinefoto – bryllupsfotograf trondheim »

Masthead header

Linn og Jan Kåre | Bryllupsfotograf Trondheim

Linn og Jan Kåre giftet seg i Havstein kirke 31.12.13. Selveste nyttårsaften! Jeg var med som fotograf fra morgenen til vielsen over. Det ble ikke “winter wonderland”-forhold denne dagen, som vi hadde ønske om. Men det har det jo ikke vært i Trondheim ennå. I morgen er vi i februar, og fortsatt har vi ikke hatt skikkelig vinter. Men selv om det var regn som kom etter vielsen, og ikke snø, var dette brudeparet sporty nok til å bli med ut en liten tur. Vi hadde en halvtime på oss før det ville være for mørkt. Og fotografen hadde sett seg ut et fint sted med utsikt over byen og havet… Den happy fotografen (god og varm på adrenalin) og de innmari sporty, noget kalde, og lykkelig gifte foran kamera fikk utnyttet denne halvtimen maksimalt. En liten smakebit av resultatet ser dere altså under. Etterpå kjørte vi ned til studio i Ila og tok flere bilder i litt varmere omgivelser. Slideshowet nederst i innlegget tar 3 minutter og 31 sekunder hvis du er nysgjerrig på hvordan forberedelsene hos frisøren, og ikke minst vielsen var. Musikken til innlegget er nydelig, og laget av Mari Hauge Kristoffersen. God fornøyelse!…

-og igjen, Gratulerer så mye til brudeparet. All hell og lykke deres vei!