Katrinefoto – bryllupsfotograf trondheim »

Masthead header

Pia – Barnefotografering og Nyfødtfotografering Trondheim

Minner om muligheten for å vinne nyfødtfotografering. Del gjerne opplysningen med de gravide du kjenner i Trondheim og omegn! Be dem sjekke facebooksiden min for å delta. Trekning mandag 18. mai. Nå er det straks langhelg med nasjonaldag inkludert. Hvor mange is klarer vi i år da mon tro? Og hvor mye/lite regn vil 17.mai inneholde? Regn eller sol, -Riktig god miniferie til alle som har det! Jeg skal prøve å ikke jobbe så mye disse dagene, men kommer nok innom og maser om sjansen for å vinne nyfødtfoto innimellom…

Her er noen fine av fine Pia! Legger ved et fra hun var nyfødt også. Snart 3 år siden…

_DSC4735-Exposure+sh (2) – Kopi
KatrineFoto Barnefotografering

Nyfødt Katrinefoto