Katrinefoto – bryllupsfotograf trondheim »

Masthead header

Gry-Wibeke og Hans Ivar – Bryllupsfotografering Kvikne

Dette her er en ekte kjærlighetshistorie! Til dere som ikke var tilstede og hørte de fine talene, om disse menneskenes kjærlighet til hverandre. Dere kan se den her, -kjærligheten-,  med egne øyne. To som elsker hverandre og Kvikne badet i sol. (Litt for mye sol for fotografen.) Men da hun dro frem kamera for å fotografere smatt det en liten sky foran. Den ble selvsagt der helt til fotosession var over. Versogo. Et lite utvalg.

Hvilken dag, hvilket bryllup, og ikke minst  -hvilket ektepar!!

Ps! Trykk på slideshowet nederst i posten for et glimt av vielse og fest.

Gry-Wibeke og Hans Ivar 8Gry-Wibeke og Hans Ivar 3Gry-Wibeke og Hans Ivar 7Gry-Wibeke og Hans Ivar 5Gry-Wibeke og Hans Ivar 9