top of page

Nyfødtfotografering
#katrinefotonyfødt

Nyfødt

Fra 1890,-

Inkludert: Klargjøring i studio, fotografering, redigering, webgalleri på nett (bildene er vannmerket) og visningstime i studio i etterkant.

-nytt av året (2024) gavekort på fotografering når babyen er 6-8 mnd til en verdi av 1000,-

Pris

1890,-

 

Inkludert: Klargjøring i studio, fotografering, redigering, webgalleri på nett (bildene er vannmerket) og visningstime i studio i etterkant.

-nytt av året (2024) gavekort på fotografering når babyen er 6-8 mnd til en verdi av 1000,-

Priser på produkter og digitale filer finner du her

Ekstra:

750,- tvillinger

450,- med søsken

500,- hjemmefoto

Tid og sted

Ta kontakt før fødsel.

Bildene taes helst innen 14 dager, -men senere går bra det også.

 

Jeg setter av 2-3 timer til fotograferingen.

 

Bildene taes hjemme hos dere (Trondheim og omegn) eller i mitt studio på Ringvål.

 

Det kan være litt tidkrevende å få babyen til å sove. At rommet hvor fotograferingen skal foregå er godt og varmt hjelper mye.

Hva skal jeg ta med?

Jeg har mange rekvisitter til utlån, alt dere trenger å ta med er babyen og gjerne en smokk.

Jeg tar ansvar for det meste under foto. Dere kan komme med senkede skuldre. Målet mitt er alltid at det skal oppleves avslappende å være på nyfødtfotografering. 

 

Søsken er hjertelig velkommen til å være med. Dette tilfører gjerne litt stress for foreldrene, men man angrer aldri når bildene henger på veggen...

Når bildene er tatt

Hvor lang tid det tar før dere får tilgang til webgalleri avhenger litt av sesongen. Normal leveringstid er innen 3 uker.

Det er bestillingstime inkludert. Alle er hjertelig velkommen til å se bilder på en større skjerm sammen med fotografen, få hjelp til utvelgelse og bestilling. Vi finner den beste løsningen innenfor det budsjettet dere har.

Man kan få kjøpt både bilder og digitale filer. Mer info her.

Alt du trenger å vite om nyfødtfotografering

Nyfødtfotografering -hva koster det?

Fotografer priser seg ulikt av forskjellige årsaker. Hos meg koster fotograferingen 1890,- Denne prisen inkluderer fotografering og redigering av bildene. Produkter og/eller digitale filer kommer i tillegg.

 
Nyfødtfotografering -når skal vi booke time?

Det er lurt å ta kontakt mens babyen ennå er i magen for å sikre deg time. Vi setter av termindato i kalenderen, så vet jeg at jeg har mulighet innenfor en gitt tidsramme. Når babyen er født tar dere kontakt igjen; Vi finner tidspunkt, helst innenfor 14 dager. Det er mange faktorer som spiller inn med nyfødt baby i hus. Vi ser an formen til mor og barn og lager en fleksibel avtale.

 
Nyfødtfotografering -hva skal vi ta med?

Jeg har mange rekvisitter til utlån. Både tekstiler og andre ting. Men dersom dere har noe dere ønsker å ta med -ikke nøl. Har dere klare tanker om hva slags bilder dere ønsker er det fint om jeg får et lite hint om dette på forhånd. Jeg har alltid mange ideer og ting jeg har lyst til å teste ut. Det er fint om dere tar med smokk og evt litt morsmelkerstatning. Dette (spesielt smokk) er supre hjelpemidler for meg dersom det er vanskelig å få babyen til å sove.

Nyfødtfotografering - Hvor lang tid tar det?

3 timer settes av i kalenderen. Ofte trenger vi ikke all denne tiden, men det er såpass lite forutsigbart med nyfødt baby; Det er godt å vite at dere kommer til et sted uten stress før neste kunde. Det blir god tid til amming og stelling i flere omganger, dersom det skulle trengs.

 
Nyfødtfotografering . Hvordan foregår det?

Jeg ønsker at det skal være avslappende å være på nyfødtfoto hos meg. Dere trenger ikke å være redd for at babyen ikke skal "prestere" når det gjelder. Du/dere får mulighet til å sitte nedpå å slappe av mens jeg tar meg av alt av byssing og posering. Dette liker jeg utrolig godt, jeg har jeg 14 års trening og erfaring (Begynte å knote med nyfødtfoto i 2010). Det kan bli behov for mating og skifting av bleier innimellom. Jeg har fint bad med stellebord og fasiliteter. Dersom det føles for heftig å komme seg ut av huset, kan jeg komme til dere. (Trondheim og omegn) Det koster 500,- ekstra.

 

Nyfødtfotografering - Hvem kan bli med?

Jeg tar gjerne bilder av foreldre. Søsken og kjærledyr kan også bli med mot et lite tillegg i prisen. 

 

Nyfødtfotografering - Hva skjer etter at bildene er tatt?

Etter at bildene er tatt-og redigert får man tilsendt et visningsgelleri på nett. Dere har friheten til å velge hva man ønsker å gjøre med bildene. Enten kjøpe digitale filer, produkter eller en kombinasjon, som mange liker å gjøre. Her er mer info om priser og produkter. Vanlig leveringstid er innen 3 uker. Dere er hjertelig velkommen til en visnings/bestillingstime.

Dette året (2024) tester jeg ut å gi bort gavekort på gratis babyfotografering (vanlig pris: 1000,-) til alle mine nyfødt-kunder. Dere får anledning til å komme tilbake etter et halvt års tid, bildene må tas når babyen er 6-8 mndVi setter av en dato allerede når dere er på nyfødtfotografering. 

 

Nyfødtfotografering - Er det verdt det?

Dette er helt unike bilder. De bittesmå menneskene endrer seg i et rasende tempo, så om man sitter på gjerdet og "ser an" er de veldig snart forbi det nyfødte stadiet. Du angrer generelt ikke når bildene er tatt uansett fotografering!

Men akkurat med de nyfødte gjelder det å ikke lide av beslutningsvegring!

 

Dersom du synes dette høres interessant ut er det bare å sende meg en melding eller mail, eller skrive noe i kontaktskjemaet under.

Jeg gleder meg til å treffe dere, skravle og til å lage baby-kunst sammen med dere.

Katrine

Lurer du på noe?

KatrineFoto AS

Ringvålvegen 354 B

7089 Heimdal

48198906

  • Facebook
  • Instagram

Du hører fra meg!

bottom of page